proDERM

Proizvode tvrtke Attends za zdravlje kože testira i odobrava Institut za primijenjena dermatološka istraživanja proDERM iz Hamburga u Njemačkoj.

proDERM
Ljudi kojima su potrebni proizvodi za inkontinenciju često ih upotrebljavaju tijekom 24 sata. To znači da je koža neprestano u doticaju s površinom proizvoda. Zato je vrlo važno odabrati materijale koji neće nadraživati kožu. Još važnije od toga, ako uložak za inkontinenciju kožu ostavlja mokrom, može uzrokovati iritaciju ili čak pucanje kože, uzrokujući velike poteškoće korisniku, a potencijalno i velike troškove za njegovatelje.
 
Tehnologija jezgre koju tvrtka Attends upotrebljava u svojim proizvodima za inkontinenciju pruža izvrsnu zaštitu od curenja i jamči suhoću kože korisnika. Rezultati testiranja instituta proDERM (suho i vlažno testiranje i procjena kvalitete u uporabi) pokazuju kako proizvodi tvrtke Attends vrlo dobro djeluju na zdravlje kože.
 
Zato je institut proDERM tvrtki Attends dopustio upotrebu pečata kvalitete za svoje proizvode*

Moramo svaki dan dokazati zašto smo zavrijedili taj pečat….

Svaki dan 25 šlepera proizvoda napušta tvornicu Attends iz švedskog okruga Aneby i isporučuje proizvode kupcima iz čitave Europe. Kako bismo održali svoje visoke standarde kvalitete, analiziramo svaku pritužbu na proizvode koju dobijemo. Sve pritužbe koje dobijemo, a koje se tiču zdravlja kože naših korisnika, ugovorno smo dužni podijeliti s institutom proDERM. Tako je ostvarena potpuna transparentnost između tvrtke Attends i instituta proDERM. U slučaju eventualnog porasta pritužbi u vezi zdravlja kože koje bi se odnosile na određene kategorije ili serije proizvoda, institut proDERM očekuje temeljitu analizu i otklanjanje problema. Možemo ponosno istaknuti kako od početka dijaloga tvrtke Attends i instituta proDERM (u lipnju 2010.) do danas još nije bilo potrebno takvo korektivno djelovanje.

Odaberite vezu u nastavku za više informacija i preuzimanje pratećeg dokumenta instituta proDERM.

proDERM Support Document proDERM Support Document (1688 KB)