Uvjeti i odredbe

Autor zadržava pravo na izuzimanje od odgovornosti s obzirom na relevantnost, točnost, potpunost ili kvalitetu pruženih informacija. U tom će smislu biti odbijene tužbe kod kojih se poziva na odgovornost uslijed oštećenja uzrokovanih upotrebom bilo kojeg dijela pruženih informacija, uključujući i onih informacija koje su eventualno nepotpune ili netočne.

Sve su ponude neobvezujuće. Autor može proširivati, mijenjati ili djelomično/potpuno izbrisati dijelove stranica ili čitavu objavu, uključujući i sve ponude i informacije, bez posebne obavijesti.

Poveznice i veze

Autor nije odgovoran za sadržaj na koji upućuju poveznice ili veze s njegovih stranica – osim ako nije nedvojbeno upoznat s protuzakonitim sadržajem i ako je u mogućnosti posjetiteljima svog web-mjesta onemogućiti pristup tim stranicama. U slučaju eventualne štete uslijed upotrebe ovdje predstavljenih informacija, odgovornim će se smatrati samo autor spornih stranica, ne i postavljač poveznica na te stranice. Nadalje, autor nije odgovoran za objave ili poruke koje korisnici ostavljaju na forumu, u knjigama gostiju ili u podacima za kontakt na ovoj stranici.

Autorska prava

Tvrtka Attends namjerava upotrebljavati materijal zaštićen autorskim pravima u objavama ili, ako to nije moguće, naznačiti kako je predmetni objekt zaštićen autorskim pravima.

Autor ne namjerava upotrebljavati materijal zaštićen autorskim pravima u objavama ili, ako to nije moguće, naznačiti kako je predmetni objekt zaštićen autorskim pravima. Zadržavamo sva autorska prava na vlastiti materijal. Nije dopušteno kopirati ili upotrebljavati objekte poput dijagrama, zvučnih ili tekstnih materijala iz drugih elektroničkih ili tiskanih objava bez dopuštenja autora.

Pravna valjanost ovog odricanja odgovornosti

Ovo odricanje odgovornosti smatra se dijelom internetske objave s koje ste upućeni. Ako se utvrdi kako dijelovi ili pojedinačne odredbe ove izjave nisu zakonski prihvatljivi ili točni, to neće utjecati na sadržaj ili valjanost drugih dijelova.

Kolačići (uvjeti I odredbe)

Kolačići su informacijske datoteke pohranjene na vašem računalu koje pomažu web-lokacijama da se sjete tko ste i da prikupe informacije o vašoj posjeti. U onim web stranicama gdje se kolačići koriste, naći ćete pravila o kolačićima koji pružaju detaljne informacije o kolačićima, kako ih deaktivirati i njihove posljedice.